Training Ontspannen werken

De driedaagse training Nooit meer te druk heeft als doel het onderwerp werkstress bespreekbaar te maken en concrete en praktische handvatten te bieden om ‘terug te schakelen’ wanneer dat nodig is. Ook zit de training vol praktische tips om stress en drukte in het leven te voorkomen. Deelnemers krijgen tools om op stressvolle momenten het hoofd koel te houden.  

We gaan aan de slag met stressmanagement. Op het werk – en in het combineren van werk en persoonlijk leven – zijn stressvolle momenten onvermijdelijk. Daarom moet je goed weten wat je kunt doen als je te maken krijgt met stress. We brengen de stressreacties van de deelnemers in kaart. Tevens krijgen de deelnemers concrete handvatten voor het omgaan met stressvolle momenten. 

Ook prioriteiten stellen is een belangrijk onderwerp. Wanneer je namelijk weet wat je prioriteiten zijn, kun je onderscheid maken tussen wat nú moet gebeuren en wat later kan. Tot slot komen de volgende onderwerpen aan bod: plannen, effectief communiceren, prioriteren. Hiernaast wordt antwoord gegeven op de volgende vragen: hoe deel ik mijn dag en je week het effectiefste in? Wanneer ben ik wel aan het werk en wanneer niet? Hoe ga ik het handigste om met elektronische communicatie? Hoe kan ik in een flits zien of iets belangrijk of urgent is? 

Deze training van het Rustburo wordt gegeven door een van onze gekwalificeerde trainers met een achtergrond in de psychologie en een affiniteit met stress. Rustig aan, we’ve got you covered!