Trainingen

Met onze huidige snelle tijd ligt stress altijd op de loer. Velen van ons zijn dan ook bekend met de negatieve consequenties van stress: gejaagdheid, het gevoel tekort te schieten en mogelijk zelfs cynisch worden van al het werk dat nog gedaan moet worden.  

Omgaan met stress is een vaardigheid die je kunt trainen. De trainers van het Rustburo hebben ruime ervaring in het begeleiden van trainees. In onze trainingen komen we tot de kern van de stress in je leven. Waar komt het vandaan? Wat zijn jouw patronen rond stress? Met uitdagende opdrachten, heldere uitleg en de nodige humor helpen wij je erachter komen wat voor jou werkt. Want stress is misschien onvermijdelijk, maar druk zijn is een keuze.  

De trainingen van het Rustburo zijn geschikt voor deelnemers die ernstige uitdagingen hebben op het gebied van stress, én voor deelnemers die preventief hun stressbestendigheid willen boosten. Om de training het beste te laten werken is een groep van 5 - 20 deelnemers ideaal. 

Deze trainingen van het Rustburo worden gegeven door één van onze gekwalificeerde trainers met een achtergrond in de psychologie en een affiniteit met stress. Rustig aan, we’ve got you covered! 

Bekijk hier de training FOKKING DRUK

Bekijk hier de training Ontspannen werken

Bekijk hier de training Ontspannen werken voor docenten