Wie zijn wij?

Thijs Launspach - Foto: Hermance van Dijk

Thijs Launspach - oprichter en trainer 

Thijs Launspach (1988) is psycholoog, auteur en trainer. Thijs is expert op het gebied van stress, burn-out en millennials. In zijn trainingen combineert hij de meest recente inzichten uit de wetenschap met technieken van experts, mindfulnesstechnieken en de nodige relativering. De bestseller Fokking druk (2018) gaat over stress en burn-out. Hij schreef eerder Quarterlife (2012) en Het Millennial Manifest (2017). Thijs geeft hiernaast les op de School of Life. Op 12 September 2019 is zijn nieuwe boek verschenen: Werken met Millennials.

Mieke Bakker - trainer (i.o)

Mieke Bakker is psycholoog en running therapeut. Ze wordt er blij van om mensen te helpen om energiek en positief in het leven te staan. Zelf heeft ze dit met het nodige vallen en opstaan geleerd en ze wil haar leerproces graag met anderen delen. Op haar 26e is ze namelijk in een burn-out terecht gekomen. Tijdens haar herstel heeft ze geleerd hoe belangrijk én hoe moeilijk het is om goed voor jezelf te zorgen. Daarom heeft ze zich gespecialiseerd in de behandeling van stress en burn-out klachten waarbij ze gebruik maakt van een holistische aanpak. Om lekker in je vel te zitten is het namelijk belangrijk dat er een aantal elementen in je leven in balans zijn. Naast werken aan een gezonde manier van denken, werk ze ook aan een gezonde levensstijl, ontspanning en is ze groot fan van Running Therapie. Geregeld bewegen is namelijk niet alleen goed voor je fysieke, maar ook voor je mentale gezondheid. Op deze manier werkt ze met mensen aan een duurzaam resultaat zodat zij weer met energie en plezier door het leven kunnen gaan. 

Madeleen van der Deijl - trainer i.o. 

Madeleen van der Deijl is psycholoog en psycholoog-trainer. In 2018 is zij afgestudeerd in de richting van gezondheidszorgpsychologie en de psychologische trainersmaster Training & Development, beiden aan de Universiteit van Amsterdam. Zij is in haar eigen psychologenpraktijk werkzaam als psycholoog voor de behandeling van angst-, stemmings- en spanningsprolematiek aan volwassenen. Verder werkt zij ook als basispycholoog binnen de Basis GGZ en als poh-ggz voor psychologenpraktijk Pro InSight. Naast behandelend psycholoog geeft zij ook persoonlijke trainingen, met name gericht op stressreductie en burn-outpreventie.

Rosa-Lin Meijer - trainer i.o.

Rosa-Lin Meijer is psycholoog en recruiter en presenteerde tijdens haar studententijd verschillende studentenprogramma’s op youtube. In Groningen heeft zij haar bachelor psychologie behaald en in oktober 2018 is zij afgestudeerd aan de UvA in de richtingen social influence (sociale psychologie) en development and health (ontwikkelingspsychologie). Zij heeft haar scriptie geschreven over burn-outs en thema’s als prestatiedruk onder studenten en vitaliteit en diversiteit op de werkvloer hebben haar interesse. De afgelopen tijd heeft Rosa-Lin ook een reportage over burn-outs bij studenten gemaakt voor de Hanze Hogeschool, om het probleem aan te kaarten. Rosa-Lin is momenteel werkzaam als recruiter. Daarnaast is ze bij het Rustburo aangesloten om zich te verdiepen in stress gerelateerde thema’s en training en coaching te leren en te geven op het gebied van stressreductie en burn-out preventie.

Selma Keceli - officemanager

Selma Keceli werkt bij het Rustburo als office manager. Aanvankelijk begon zij met werken als p.a. voor Thijs als “experiment” voor zijn boek Fokking Druk, met als insteek de vraag: ‘ontstresst het als een ander jouw praktische zaken regelt?’ Boekspoileralert: Het antwoord is JA. Dit experiment werd als zo geslaagd ervaren, dat de aanstelling bleef en uitgebreid werd. Van de agenda tot Thijs zijn collectie augurkenpotten en pingpongballen, als er iets te beheren valt, doet Selma het.