FOKKING DRUK

Het ultieme anti-stressboek

Hoe het met ons gaat? Fokking druk natuurlijk!

Druk is het nieuwe normaal. Een volle agenda en een vol hoofd, het gevoel achter de dingen aan te lopen en altijd tijd tekort komen: het zijn dé kenmerken van deze tijd. Maar de drukte speelt ons inmiddels parten. Het aantal burn-outs is de laatste tien jaar schrikbarend gestegen. Je kunt zelfs spreken van een echte burn-outepidemie: ongeveer één op de zeven werkenden heeft ernstige stressklachten of zit door de stress thuis. En ook als je geen burn-out krijgt, kan de stress zorgen voor een stuk minder levensplezier. 

Hoe komt het nu dat we te veel en te hard werken? Waarom hebben we zoveel last van FOMO (Fear Of Missing Out)? En belangrijker: wat kun je zelf doen om te dealen met stress en een burn-out te voorkomen? In Fokking druk legt psycholoog Thijs Launspach uit waarom we onszelf tegenwoordig vaak over de kop werken en wat je eraan kunt doen om dat te voorkomen. 

Op een praktische manier vertelt hij hoe je stress het hoofd kunt bieden en meer rust kunt creëren in je leven. Hij gebruikt hiervoor de nieuwste inzichten uit de wetenschap, methoden van experts en verhalen van ervaringsdeskundigen. Een nuchter en praktisch antwoord op de vraag: hoe blijf ik stress de baas in een overvolle tijd? 

Thijs Launspach (1988) is psycholoog, trainer en spreker.
Naast de bestseller Fokking Druk (2018) verschenen eerder Het Millennial Manifest (2017) en Quarterlife (2012). Op 12 September 2019 is zijn nieuwe boek verschenen; Werken met Millennials.
Zijn college bij Universiteit van Nederland – ‘Waarom zitten zoveel millennials thuis met een burn-out?’ - werd meer dan 300.000 keer bekeken en duizenden keren gedeeld. 
Als expert op het gebied van stress, burn-out en millennials wordt Thijs vaak uitgenodigd als tafelgast bij verschillende tv- en radioprogramma’s en geboekt als spreker of panellid bij onder andere festivals en conferenties.
Ook geeft Thijs classes bij The School of Life en schrijft hij een wekelijkse column voor AD Werkt. 

FOKKING DRUK is hier te verkrijgen!

Benieuwd naar FOKKING DRUK - de workshop of FOKKING DRUK - de training?

KLIK HIER voor meer info over de training

KLIK HIER voor meer info over de workshop