Lezingen

Over stress en burn-out bestaan verschillende misverstanden. Daarom komt het Rustburo graag bij jouw bedrijf of team een presentatie of keynote geven over de basics van stress en burn-out. Ook kunnen we je vertellen wat je binnen het bedrijf kunt doen om het aantal burn-outs terug te dringen.  

De lezingen van het Rustburo zijn interactief, gestoeld op wetenschappelijk onderzoek maar bepaald niet saai. De toon is positief, relativerend en humoristisch. We maken het onderwerp bespreekbaar, maar niet te zwaar. Deelnemers (20-500) gaan de zaal uit met nieuwe inzichten en tools die ze meteen kunnen inzetten. 

Bekijk hier de lezing FOKKING DRUK

Bekijk hier de lezing Hoe voorkom ik een burn-out? (Managers)

Bekijk hier de lezing 2030: BURN-OUTVRIJ

Bekijk hier de lezing Millennials en stress


Referenties

“Thijs kan in 8 stappen kraakhelder uitleggen hoe je een burn-out kan voorkomen. In het kader van persoonlijk leiderschap in de huidige maatschappij is dit een ontzettend bruikbare gids naar rust.”  

Bestuur Symposium, TU Delft

"Deelnemers aan onze inspiratiedag - allemaal millenials - hebben Thijs van het Rustburo ervaren als ontspannen en toegankelijk. Bovendien heeft hij helder weten uit te leggen hoe om te gaan met prestatiedruk, en put hij hierbij uit brede kennis. Zijn bijdrage aan het programma is omschreven als 'leuk!', 'interessant!' en 'toepasbaar!'. Dat is wat ik als organisator graag terug hoor." 

Nina van Kersbergen, Studelta

De groep was SUPER enthousiast! Het was een waardevolle bijdrage aan de stressbestendigheid van onze trainees. 

Claudia Belderbos, EVG

"Thijs is een easy-to-listen-to spreker met kennis van zaken, die afwisselt tussen humor en ernst. Hij presenteert de theorie begrijpelijk en laagdrempelig en combineert dat met de aanzet tot bewustzijn en actie"

Miriam Wilbrink, ABN Amro